Titel lonkt voor Twente na zege op Feyenoord

18 april 2010, 16:21   Bijgewerkt: 18 april 2010, 19:42

FC Twente is nog maar één zege verwijderd van het eerste kampioenschap uit de clubhistorie. De Tukkers wonnen zondag op eigen veld met 2-0 van Feyenoord en kunnen de titel over twee weken, uit bij NAC Breda, veilig stellen. Blaise N’Kufo en Miroslav Stoch maakten tegen Feyenoord de doelpunten.

hulten

hulten

Na de pauze bleef Twente de betere ploeg, al kreeg de ploeg wel een tegenvaller te incasseren. Centrumverdediger Douglas maakte halverwege de Rotterdamse helft een overtreding op Stefan de Vrij en kreeg daarvoor een gele kaart. Omdat hij ‘op scherp’ stond, betekent dit dat de Braziliaan de mogelijke kampioenswedstrijd uit tegen NAC Breda moet missen.

Feyenoord leek het allemaal wel prima te vinden. Eerder deze week smeekten Rotterdamse fans hun club al om te verliezen van Twente, omdat aartsrivaal Ajax anders met de titel aan de haal zou kunnen gaan. Deze Feyenoord-fans kunnen dus tevreden zijn, net als de aanhang van Twente uiteraard. Nog één wedstrijdje winnen, dan kan het volksfeest in Enschede losbarsten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen