Haar gaat verlengen, Arveladze twijfelt nog

20 april 2010, 19:17   Bijgewerkt: 20 april 2010, 19:25

Martin Haar blijft AZ trouw. De trouwe assistent-trainer van de Alkmaarders zet op korte termijn zijn handtekening onder een nieuw contract, zo liet directeur voetbalzaken Marcel Brands dinsdag weten. "Het ziet er goed uit", aldus Brands. De 57-jarige Haar was na het ontslag van Ronald Koeman kort interim-coach van AZ.

Het is onduidelijk of Shota Arveladze, de andere assistent-trainer, volgend seizoen nog werkzaam is bij AZ. De Georgiër kan in Turkije als hoofdtrainer aan de slag. Arveladze wil eerst weten wie in Alkmaar voor de groep komt te staan. "Als dat duidelijk is, willen we van Shota snel weten wat hij gaat doen", aldus Brands.

Gertjan Verbeek van Heracles Almelo is de voornaamste kandidaat om de vacature in Alkmaar op te vullen. Brands sprak tegen dat Danny Blind, de huidige assistent-coach van Ajax, door oud-trainer Louis van Gaal naar voren zou zijn geschoven. "Ik heb Louis vorige week nog gesproken en hij heeft niets in die richting gezegd. Bovendien hebben we momenteel een ander op het oog", aldus de Alkmaarse directeur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen