Ook Fulham informeerde naar Van Nistelrooy

21 april 2010, 12:09   Bijgewerkt: 21 april 2010, 12:15

Ruud van Nistelrooy staat donderdag met Hamburger SV tegenover Fulham, maar dat had ook andersom kunnen zijn. De ploeg uit Londen informeerde vorig jaar bij Real Madrid naar de mogelijkheden om de spits over te nemen. De voorkeur van Van Nistelrooy ging, om sportieve redenen, echter uit naar Hamburger SV.

"Fulham nam contact op met de clubleiding van Real", zegt Van Nistelrooy in de Engelse krant The Sun. "Een concrete aanbieding van ze heb ik niet gehad. Om sportieve redenen koos ik voor Hamburger SV. Ik wilde zo veel mogelijk voetballen."

Dat Van Nistelrooy nu met HSV in de halve finale van de Europa League op Fulham stuit, is ook voor de Nederlander een verrassing. "Het is ongelooflijk dat Fulham zo ver gekomen is, maar ze verdienen het absoluut. Ze hebben goede ploegen uitgeschakeld, waaronder Juventus. Maar wij moeten natuurlijk winnen. Het zou een ramp zijn als wij naast de finale grijpen", vindt de aanvaller. De finale van de Europa League vindt volgende maand plaats in het stadion van Hamburger SV.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen