Hamburger SV verwelkomt fitte Van Nistelrooy

Ger
27 april 2010, 14:39

Ruud van Nistelrooy kan donderdag naar alle waarschijnlijkheid in actie komen in de tweede halve finale van de Europa League tegen Fulham. De aanvaller van Hamburger SV kampte de voorbije dagen met heupklachten, maar deed dinsdag weer mee met de groepstraining.

Bij de Duitse club zal interim-trainer Ricardo Moniz op de bank plaatsnemen. HSV zette maandag coach Bruno Labbadia op straat, naar aanleiding van de teleurstellende resultaten in de Bundesliga. Moniz, assistent in Hamburg, heeft tot het einde van het seizoen de verantwoordelijkheid gekregen voor het eerste elftal.

De belangrijkste opdracht van Moniz is HSV naar de finale van de Europa League te leiden. De eindstrijd wordt namelijk op 12 mei in de eigen Nordbank Arena gehouden en HSV wil het tegenvallende seizoen dan alsnog glans geven. De eerste confrontatie met het Engelse Fulham, voor eigen publiek, eindigde in 0-0.

Moniz kon dinsdag ook beschikken over Zé Roberto en Guy Demel, die weer zo goed als fit zijn na respectievelijk een kuit- en knieblessure.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen