Spaanse degradatieploegen pakken punten

1 mei 2010, 20:14   Bijgewerkt: 2 mei 2010, 12:29

Deportivo Xerez heeft de laatste strohalm in de strijd tegen degradatie uit de Primera Division gegrepen. Door een goal in blessuretijd van Mario Bermejo werd UD Almeria met 2-1 geklopt. Xerez heeft echter de pech dat ook de concurrenten punten pakten.

Malaga, dat de veilige zeventiende plaats bezet, speelde voor eigen publiek met 1-1 gelijk tegen Sporting de Gijón, dat ook nog voor lijfsbehoud knokt. Hierdoor staat hekkensluiter Xerez, drie duels voor het einde, vijf punten achter op de veilige zone.

Tenerife en Real Valladolid, de twee andere ploegen die onder de rode streep staan, bleven zaterdagavond eveneens ongeslagen. Nummer achttien Tenerife kwam met een 2-1 overwinning op concurrent Racing Santander op gelijke hoogte met Malaga. Valladolid, de nummer negentien, speelde doelpuntloos gelijk tegen Getafe. De club van Harris Medunjanin heeft nu twee punten minder dan Malaga.

Real Zaragoza profiteerde van de nederlaag van Racing Santander. De ploeg steeg ten koste van Santander naar de vijftiende plek, door in het noordwesten van Spanje een knappe zege bij Deportivo la Coruna te boeken. Perez Adrian Colunga ontpopte zich tot matchwinner: 0-1. Door de zege staat Zaragoza twee punten voor op Tenerife.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen