Barcelona thuis eenvoudig voorbij Tenerife

4 mei 2010, 21:56   Bijgewerkt: 4 mei 2010, 22:16

FC Barcelona geeft geen krimp in de Spaanse titelrace. Met een ruime thuiszege op Tenerife (4-1) blijven de Catalanen aan kop in de Primera Division. Het verschil met nummer twee Real Madrid is opgelopen tot vier punten. De Koninklijke kan dat gat woensdagavond weer tot één punt reduceren, maar daarvoor moet het wel de lastige uitwedstrijd tegen Real Mallorca tot een goed einde brengen.

Lang zal menig Barcelona-supporter de wedstrijd tegen Tenerife nagelbijtend hebben toegekeken. De regerend landskampioen was weliswaar veel beter, na ruim een uur was de stand in Camp Nou verrassend gelijk (1-1). Zeven minuten voor rust benutte Roman Martinez de eerste kans van Tenerife, door onnodig balverlies van Carles Puyol op het middenveld snoeihard af te straffen.

Ruim een uur mocht Tenerife, dat de punten hard nodig heeft om zich onder de rode streep vandaan te spelen, hopen op een stunt. Daarna was het echter gedaan met de dadendrang van de gasten, aangezien Barça nu wel zijn kansen in doelpunten omzette. In de 62ste minuut schoot Bojan Krkic, op enkele centimeters na niet buiten spel, de 2-1 op het scorebord. Alves speelde met de assist opnieuw een belangrijke rol bij het Catalaanse feestje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen