Blessure Sneijder valt mee: "Kan alweer lopen"

6 mei 2010, 00:40   Bijgewerkt: 6 mei 2010, 00:51

Fans van Inter en het Nederlands elftal kunnen opgelucht ademhalen: de blessure die Wesley Sneijder woensdag opliep in de bekerfinale tegen AS Roma (1-0) lijkt niet heel ernstig te zijn. Tegenover De Telegraaf liet de Nederlander woensdagavond weten dat hij zich, enkele uren na het duel, 'al een stuk beter' voelde.

Sneijder viel tegen Roma al na luttele minuten uit. "Ik kreeg een schop tegen mijn been. Het bloedde even en zag er niet zo fraai uit. Nu heb ik het gevoel dat het al een stuk beter gaat. Ik kan in elk geval weer lopen", aldus de spelmaker, die hoopt snel weer te kunnen spelen. "Want de bedoeling is natuurlijk dat we nog meer gaan winnen", verwijst hij naar de ontknopingen in de Serie A en de Champions League.

"Desondanks ben ik nu vooral heel blij met mijn eerste grote prijs in Italië", besluit de 25-jarige Sneijder. "Vanaf dit moment gaan we ons richten op de volgende."

Ondanks de vroege wissel van Sneijder won Inter de bekerfinale tegen Roma met 1-0. Diego Milito maakte na een fraaie rush het enige doelpunt van het duel. Roma-speler Francesco Totti werd in de slotfase met rood van het veld gestuurd.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen