Ekramy voorlopig onder de lat bij Feyenoord

3 april 2006, 00:00

De rol van Maikel Aerts bij Feyenoord is voorlopig uitgespeeld. De doelman vroeg zondag, in de rust van het duel met FC Twente, zelf om een wissel en zal voorlopig niet meer in actie komen voor de Rotterdamse ploeg. Trainer Erwin Koeman heeft laten weten dat Sherif Ekramy voorlopig eerste keus is onder de lat van Feyenoord.

Direct na de wedstrijd stond de wissel van Aerts, die hopeloos in de fout ging bij het tweede doelpunt van FC Twente, centraal. "Maikel gaf in de rust aan zich niet lekker te voelen. Het doelpunt was een enorme mentale tik, vooral voor Maikel zelf. Sherif Ekramy is, mits hij fit blijft, de eerste keeper tot Patrick Lodewijks weer terug is. Of ik Aerts vrijdag tegen Heerenveen op de bank zet, kan ik nu nog niet zeggen", liet Koeman weten.

Opmerkelijk was dat Aerts zelf om een wissel vroeg, een unicum in het voetbal. "Dat heb ik inderdaad nog nooit meegemaakt", moest Koeman toegeven. "Maargoed, je kan ook zeggen dat hij dit deed in het belang van het team. Zo kan je het ook uitleggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen