VVV: Garcia vertrekt, Zulte-Waregem wil Calabro

7 mei 2010, 09:27   Bijgewerkt: 7 mei 2010, 09:33

VVV Venlo dreigt voor komend seizoen flink wat offensieve kwaliteiten kwijt te raken. Nadat eerder al bekend werd dat Ruben Schaken de club verlaat, is volgens Dagblad de Limburger nu ook duidelijk dat Gonzalo García-García na de zomer niet meer terugkeert. De middenvelder werd sinds januari gehuurd van FC Groningen en heeft onvoldoende indruk gemaakt om in aanmerking te komen voor een contract.

"Ik kan niet zeggen dat Gonzalo niet van waarde is geweest, maar het is nu ook weer niet zo dat we hem coûte que coûte willen vastleggen. Zeker niet gezien de prijs die daar tegenover staat", motiveert directeur Mario Captain de beslissing van zijn club om niet verder te gaan met de Uruguayaan, die Keisuke Honda moest vervangen.

Ook Sandro Calabro heeft zijn laatste wedstrijd voor VVV Venlo mogelijk al gespeeld. De spits staat in de belangstelling van de Belgische subtopper Zulte-Waregem. "Ze zijn geïnteresseerd, dat klopt, maar er lopen momenteel ook nog andere dingen. Ik denk dat er volgende week meer duidelijkheid komt ", aldus de 27-jarige spits.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen