De Vries: "Als dit rood was, is mijn tante een man"

7 mei 2010, 13:15   Bijgewerkt: 7 mei 2010, 13:20

SC Cambuur voelt zich flink benadeeld door scheidsrechter Danny Makkelie. De jonge leidsman deelde in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles een directe rode kaart uit aan Jeffrey de Visscher. Makkelie oordeelde dat De Visscher met gestrekt been doorging op tegenstander Jules Reimerink, maar bij Cambuur ziet men dat anders.

"Als dát rood was, dan is mijn tante een man", briest spits Mark de Vries in het Friesch Dagblad. Op het veld nodigde De Vries Makkelie al uit om na de wedstrijd samen de tv-beelden te bekijken. "Als hij een vent is, doet hij dat nu nog even."

De Visscher zelf was zich van geen kwaad bewust. Hj hekelt vooral de rol van Reimerink. "De bal vloog over me heen ik volgde ’m in de lucht. Ik zag niet dat er nog iemand stond. Dat er een botsing ontstond, is dan logisch. Maar ik raakte eerst de bal. Dat hij er zoveel kabaal van maakte, neem ik hem heel erg kwalijk. Hij deed alsof hij zijn been gebroken had. Hij vond het een vreselijke overtreding en was ontzettend boos op me. Daarna huppelde hij weer vrolijk rond. Daar zakt bij mij de broek van af."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen