Charisteas boos op Ajax

3 april 2006, 10:47

Angelos Charisteas heeft het even gehad bij Ajax. De Griekse spits werd ruim een jaar geleden naar Amsterdam gehaald, maar is inmiddels op een zijspoor terecht gekomen. In een interview met Het Parool is Charisteas niet mals in zijn kritiek op de Amsterdamse club.

"De club heeft mij nooit vertrouwen gegeven", moppert de man die tijdens de finale van het EK in Portugal nog het winnende doelpunt maakte. "Ze geloven blijkbaar niet in me. De trainer niet, maar de mensen achter de schermen ook niet."

Charisteas stoort zich vooral aan het feit dat andere spelers wél mogen blijven staan als ze een aantal matige wedstrijden achter elkaar spelen. "Met Huntelaar is heel anders omgegaan dan met mij. De eerste vier, vijf wedstrijden had hij ook moeite om zich aan te passen. De trainer liet hem echter staan. Hij gaf hem vertrouwen en vervolgens ging hij scoren. Ik heb nooit vertrouwen gekregen", aldus de Griek.

Charisteas mag momenteel alleen nog maar in het veld komen als invaller, als de nood aan de man is. Ook tegen Roda JC mocht hij proberen om het tij te doen keren, maar ondanks zijn invalbeurt verloor Ajax met 1-2. Charisteas, die in het verleden speelde voor onder meer Aris Saloniki en Werder Bremen, maakte dit seizoen zeven doelpunten in dienst van Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen