Been brengt Leiwakabessy aan het twijfelen

3 april 2006, 12:03

Het is nog altijd niet duidelijk waar Jeffrey Leiwakabessy volgend seizoen zal spelen. De verdediger gaf in een eerder stadium aan dat hij komende zomer hoe dan ook wilde vertrekken bij NEC, maar is plotseling toch weer niet zeker van zijn zaak. Mede dankzij twee gesprekken met de nieuwe trainer Mario Been heroverweegt Leiwakabessy momenteel zijn besluit.

"Ik heb inmiddels twee keer met Mario Been gesproken", zegt de linksback op de website van de Nijmeegse club. "Hij heeft in ieder geval laten blijken dat hij me heel erg graag wil behouden voor de club. Dat gaf me natuurlijk een goed gevoel. Ik heb hem beloofd om er in ieder geval nog eens goed over na te denken. Maar ik heb nog niets toegezegd", benadrukt hij.

Na de overtuigende overwinning op Heerenveen (4-1) lonken de play-offs nadrukkelijk voor NEC. Dat biedt perspectief, weet Leiwakabessy. "Misschien dat de overwinning op Heracles, vorige week, ons toch dat beetje zelfvertrouwen heeft gegeven om een goede reeks neer te zetten. We weten dat we gewoon een goed team hebben. Zeker als Denneboom en Niedzielan zo scherp zijn als zaterdag", aldus de verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen