NEC niet verder met Ajax-huurling Sarpong

13 mei 2010, 23:48   Bijgewerkt: 13 mei 2010, 23:54

Jeffrey Sarpong keert in de zomer weer terug bij Ajax. De aanvallende middenvelder (21) speelde sinds januari op huurbasis bij NEC en de Nijmeegse club had de optie om hem definitief over te nemen, maar maakt daar geen gebruik van.

Bij NEC is men tevreden over de prestaties van Sarpong, maar volgens directeur Carlos Aalbers heeft de club genoeg vergelijkbare spelers. "Jeffrey heeft het goed gedaan, maar wij vinden dat hij het beste tot zijn recht komt voor de positie op tien, als aanvallende middenvelder. En voor die plek hebben we in eerste instantie Lasse Schöne, die terug is. En ook John Goossens kan prima achter de spitsen spelen."

Schöne moest vrijwel het volledige afgelopen seizoen aan zich voorbij laten gaan wegens een zware knieblessure. Hij is sinds enkele weken weer helemaal fit.

Sarpong is al de achtste speler in de huidige NEC-selectie die komende zomer vertrekt. Ook Rutger Worm, Dominique Kivuvu, Rein Baart, Jeroen Heubach, Patrick Pothuizen, Mitchell Burgzorg en Arek Radomski moeten weg uit Nijmegen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen