Schreuder wil door met Feyenoord

4 april 2006, 10:26

Nadat Feyenoord in een eerder stadium al aangaf dat het verder wilde met Alfred Schreuder, heeft nu ook de middenvelder zelf aangegeven dat hij een langer verblijf in De Kuip wel ziet zitten. De controlerende middenvelder kwam dit seizoen door blessures amper in actie, maar lijkt zijn handtekening te kunnen zetten onder een nieuw éénjarig contract bij de Rotterdamse topploeg.

Enige tijd geleden werd duidelijk dat Feyenoord de 33-jarige Schreuder graag langer wilde vastleggen en in De Telegraaf reageert Schreuder hier positief op. "Ik wil ook nog graag een jaar door bij Feyenoord en dus zullen te zijner tijd de besprekingen wel plaatsvinden", aldus de voormalig middenvelder van RKC Waalwijk en NAC Breda.

Schreuder kwam medio 2003 van NAC naar Feyenoord, waar hij in zijn eerste seizoen direct 25 keer in actie kwam. Bert van Marwijk zag het zitten in de defensieve middenvelder, maar zijn opvolger Ruud Gullit niet. Gullit stuurde Schreuder direct op huurbasis naar RKC Waalwijk, waar hij zich echter optimaal profileerde. Dit seizoen keerde Schreuder, onder Erwin Koeman, weer terug in Rotterdam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen