Duisburg stuurt Kohler alweer de laan uit

4 april 2006, 10:48

Jürgen Kohler is na nog geen vier maanden alweer ontslagen als trainer van MSV Duisburg. De voormalig international trad in december in dienst van de West-Duitse promovendus, maar slaagde er niet in om de ploeg uit de degradatiezorgen te halen. Momenteel bezet Duisburg de zeventiende positie en is de achterstand naar de 'veilige' zestiende positie van MSV Mainz zes punten.

Duisburg dat vorig seizoen als tweede, achter 1.FC Köln, eindigde in de tweede Bundesliga, heeft Heiko Scholz aangewezen als tijdelijke vervanger van Kohler. Het is al de tweede keer dat Scholz dit seizoen als interim-trainer aan de bak moet. Eind vorig jaar zat hij al een aantal wedstrijd op de bank, nadat Norbert Meier ontslagen was. Na de aanstelling van Kohler verdween Scholz weer in de schaduw, maar nu is hij weer terug als hoofdverantwoordelijke bij Duisburg.

Naast Kohler werd overigens ook zijn assistent Andreas Zachhuber uit zijn functie ontheven.

Voetbalclub MSV Duisburg uit de Bundesliga heeft coach Jürgen Kohler ontslagen. De oud-international was pas sinds december in functie. Kohler slaagde er in de korte tijd niet in de club uit de degradatie-zorgen te halen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen