Beckham: "Engeland kan WK winnen"

4 april 2006, 11:00

In Engeland weet men één ding zeker: de nationale ploeg heeft genoeg kwaliteit om komende zomer voor het eerst sinds 1966 weer eens wereldkampioen te worden. Het land smeekt bijna om de wereldtitel, weet ook aanvoerder David Beckham. De middenvelder zegt in de aanloop naar het WK precies wat de Britse fans willen horen: met minder dan de wereldtitel neemt hij geen genoegen.

Volgens Beckham zijn er 'geen excuses mogelijk' wanneer zijn land komende zomer opnieuw naast de wereldtitel grijpt. "We kunnen geen excuses blijven verzinnen, we moeten er staan tijdens het WK. Met het talent dat we in onze selectie hebben, moet het mogelijk zijn om heel ver te komen. Dat weten we. Er is geen plaats voor excuses of smoesjes."

"Als team zijn we de laatste tijd prima in vorm", gaat Beckham verder. "Het is zaak om geconcentreerd te blijven en deze vorm mee te nemen naar het WK. Met een beetje geluk kan vervolgens van alles gebeuren. Het zou voor mij een droom zijn om een dergelijk toernooi te winnen", aldus de middenvelder van Real Madrid.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen