Rodriguez: "WK zou mooie beloning zijn"

Koen Freriks
20 mei 2010, 20:04   Bijgewerkt: 20 mei 2010, 20:15

Francisco 'Maza' Rodriguez wacht met de vingers gekruist op de bekendmaking van de Mexicaanse seletie voor het WK. De verdediger van PSV was in de kwalificatie geen vaste waarde in het nationale elftal en kan dus alleen hopen op een plek in de WK-groep.

"Omdat ik niet zoveel wedstrijden heb meegedaan in de kwalificatiereeks voor het WK, was ik de laatste weken bij PSV nog niet zo bezig met Zuid-Afrika", zegt Maza tegenover OnsOranje. "In ieder geval minder dan mijn ploeggenoot bij PSV en Mexico, Carlos Salcido. Ik hoop dan ook dat ik er straks bij ben. Het zou een mooie beloning zijn na een goed seizoen bij PSV."

De 28-jarige Mexicaan was in 2006 wel van de partij. "Bij het vorige WK in Duitsland heb ik maar een wedstrijd gespeeld. Dat zorgde voor een dubbel gevoel. Liever had ik natuurlijk meer wedstrijden gespeeld maar het was een fantastische ervaring om op het hoogste voetbalpodium van de wereld actief te kunnen zijn."

Rodriguez geeft het Nederlands elftal een goede kans in Zuid-Afrika. "Het mooie aan Oranje vind ik dat ze altijd aanvallend spelen. In die linie hebben ze ook de beste voetballers. Voor Mexico is een plaats in de kwartfinale haalbaar. Als we tot de tweede ronde geraken heeft doorgaan te maken met geluk en de vorm van de dag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen