Olisadebe geeft hoop op WK op

4 april 2006, 16:30

Emmanuel Olisadebe (27) heeft de hoop opgegeven dat hij komende zomer met Polen deel zal nemen aan het WK in Duitsland. De van oorsprong Nigeriaanse aanvaller komt naar eigen zeggen te weinig aan spelen toe om een plaats in de Poolse selectie af te dwingen.

Olisadebe was vier jaar geleden nog de grote man bij Polen, dat zich mede dankzij de treffers van de donkere aanvaller plaatste voor het WK in Japan en Zuid-Korea. Vier jaar later is echter alles anders. Olisadebe kwam de afgelopen drie jaar slechts twee keer uit voor de nationale ploeg en ook een transfer naar Portsmouth heeft voor de aanvaller niet gebracht wat hij er van gehoopt had. De Pool komt in Engeland amper aan spelen toe en ziet zijn kansen op het WK hierdoor in rook opgaan.

"Mijn droom om aan het WK deel te nemen, is voorbij", stelt de Pool dan ook teleurgesteld vast in de krant Fakt. "Ik had gehoopt om me, door in Engeland wekelijks aan spelen toe te komen, alsnog in de selectie te spelen. Ik heb die kans echter nooit gehad", aldus de 27-jarige aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen