Smakeloze Giovanni: "Van Gaal is net Hitler"

Ger
31 mei 2010, 00:02   Bijgewerkt: 31 mei 2010, 00:44

De Braziliaan Giovanni heeft op smakeloze wijze uitgehaald naar zijn voormalige coach Louis van Gaal. De aanvaller van Santos vergelijkt de Nederlandse trainer van Bayern München met nazileider Adolf Hitler.

Giovanni heeft slechte herinneringen overgehouden aan hun gezamenlijke periode bij FC Barcelona eind jaren negentig. "Hij is arrogant, hoogmoedig en heeft een mentaal probleem", zegt de oud-international over Van Gaal in Folha. "Mijn relatie met hem was dramatisch. Hij wilde geen Brazilianen om zich heen hebben en liet mij en mijn landgenoten Rivaldo en Sonny Anderson links liggen. Van Gaal is voor Brazilianen een Hitler."

"Hij zei altijd dat we slecht trainden. Van Gaal heeft echter geen enkel benul van voetbal en komt steeds met dezelfde trainingen. Hij lijkt wel gek", aldus Giovanni, die blij is dat Inter in de Champions League-finale met 2-0 te sterk was voor het Bayern van Van Gaal. "Als het aan mij had gelegen, had Inter de Champions League-finale met 15-0 gewonnen en had mijn landgenoot Lucio vijf doelpunten gemaakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen