ADO bevestigt: vd Brom twee jaar hoofdtrainer

31 mei 2010, 20:00   Bijgewerkt: 31 mei 2010, 21:03

John van den Brom is de nieuwe hoofdtrainer van ADO Den Haag. Het hing al enige tijd in de lucht dat de 43-jarige tacticus de overstap van AGOVV naar het Forepark zou maken, maar maandag heeft ADO de deal op zijn eigen website bevestigd. Van den Brom tekent een tweejarig contract bij de Zuid-Hollanders.

De afgelopen drie seizoenen zwaaide Van den Brom de scepter bij AGOVV. Met die club haalde de Amersfoorter afgelopen jaargang de play-offs promotie/degradatie. FC Eindhoven was daarin verrassend in de eerste ronde te sterk. Tussen 2004 en 2007 was Van den Brom jeugdtrainer bij Ajax. Als speler was hij actief voor Vitesse, Ajax, Istanbulspor, opnieuw Vitesse en ten slotte De Graafschap. Daarnaast heeft hij twee interlands voor Oranje op zijn naam staan, waarin hij één doelpunt maakte.

Bij ADO Den Haag wordt Van den Brom de opvolger van Maurice Steijn, die in de laatste duels van het voorbije seizoen Raymond Atteveld verving. Atteveld werd eind maart na een conflict met een aantal belangrijke spelers op non-actief gesteld.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen