Janota en Padt verhuizen naar Go Ahead Eagles

1 juni 2010, 00:00   Bijgewerkt: 1 juni 2010, 00:13

Go Ahead Eagles heeft een actieve dag op de transfermarkt achter de rug. De ploeg uit Deventer neemt Michael Janota transfervrij over van Feyenoord en heeft doelman Sergio Padt op huurbasis weggeplukt bij Ajax, zo werd maandagavond bekend.

De 19-jarige Padt is afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax. Daarnaast speelde hij voor diverse Nederlandse nationale jeugdelftallen. Padt, die begin dit jaar kortstondig het doel van het inmiddels failliete Haarlem verdedigde, verhuist voor één seizoen naar de Adelaarshorst. Dat geldt niet voor Janota. De 19-jarige Poolse middenvelder tekende een contract voor twee seizoenen bij de Jupiler League-club, met een optie voor nog een jaar. Janota speelde afgelopen jaargang op huurbasis voor Excelsior. Daarvoor kwam hij uit voor Feyenoord, waar hij zes duels in het eerste elftal speelde.

Go Ahead meldt op de eigen website dat door de komst van dit duo de selectie voor het nieuwe seizoen nagenoeg rond is. Eerder al legde de club Frank van der Zwan, Freek Heerkens en Theo Vogelsang vast. Tevens werden Sven Spekking en Gersom Klok op amateurbasis aan de selectie toegevoegd.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen