Edman hoopt ondanks enkelbreuk op WK

5 april 2006, 14:32

Erik Edman is begonnen aan een race tegen de klok. De Zweedse verdediger liep vorige week een enkelblessure op en aanvankelijk zag het er naar uit dat hij door deze blessure een streep zou kunnen zetten door zijn WK. Inmiddels is echter gebleken dat Edman vermoedelijk slechts enkele weken buitenspel zal staan, waardoor hij mag blijven hopen op een plekje in de Zweedse WK-selectie.

Edman, een voormalig speler van SC Heerenveen, liep tijdens een training een breuk in zijn enkel op. Toch blijft de Zweed positief. "Ik ben er van overtuigd dat ik over een paar weken weer kan voetballen. Het lijkt er op dat het slechts een kleine breuk is. Natuurlijk is dit een forse streep door de rekening, maar ik reken er op dat ik het WK kan halen."

Stade Rennes, de club van Edman, rekent er niet meer op dat de verdediger dit seizoen inzetbaar is. De kans is dan ook groot dat Edman tot 15 mei, wanneer de definitieve WK-selectie bekend gemaakt moet worden, geen officiële wedstrijden meer zal spelen. Tijdens het WK stuit Zweden op Engeland, Paraguay en Trinidad & Tobago.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen