Zwaanswijk verlaat NAC voor Central Coast Mariners

4 juni 2010, 09:01   Bijgewerkt: 4 juni 2010, 09:06

Patrick Zwaanswijk verkast naar Australië. De centrale verdediger verruilt NAC Breda, waar hij geen nieuw contract aangeboden kreeg, voor Central Coast Mariners, een ploeg uit de hoogste afdeling van het Australische voetbal. Hij tekent voor twee jaar.

Zwaanswijk vertrekt met pijn in zijn hart uit Breda, vertelt hij in AD Sportwereld. "Als het aan mij had gelegen, was ik ook volgend seizoen nog speler van NAC geweest. Nog een jaar spelen en dan doorgroeien in een andere functie. De club zei 'nee' en inmiddels begrijp ik dat ze flink wilden inkrimpen. Maar ik hoefde niet te wanhopen. Een dag na mijn bespreking met NAC hing Graham Arnold (de trainer van Central Coast, red.) al aan de lijn", aldus de 35-jarige Zwaanswijk, die naar eigen zeggen ook naar De Graafschap, ADO Den Haag en een 'rijke club uit Oost-Europa' kon. 

Volgens de verdediger heeft Arnold, oud-spits van NAC Breda, hem over de streep getrokken om voor Central Coast te kiezen. "Hij wil dat ik achterin het team en de jongens coach en als mentor optreed. Prachtig, op mijn lijf geschreven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen