AZ zet Go Ahead en Kieftenbeld in wachtkamer

Koen Freriks
5 juni 2010, 11:36

De transfer van Maikel Kieftenbeld naar AZ heeft vertraging opgelopen. Door de overname van de club en de komst van technisch directeur Earnest Stewart willen de Alkmaarders eerst vergaderen over toekomstige aankopen, meldt De Stentor.

AZ en Go Ahead Eagles, de club van Kieftenbeld, hebben al een akkoord over de transfersom. Door de veranderingen bij de Noord-Hollandse club staat de overgang in de wacht. “We moeten inderdaad nog afwachten'', zegt Marc Overmars, bestuurslid technische zaken van Go Ahead.

Ondertussen hopen andere clubs te profiteren van het trage handelen van AZ. “Ik zeg niet welke clubs het zijn, maar het klopt dat er meer interesse is”, zegt Overmars daarover. Vermoedelijk hebben Heracles Almelo en FC Groningen zich gemeld in Deventer. “Toch hopen we ook dat het contract met AZ door gaat. Vooral voor Maikel. AZ is een prima club voor hem om door te kunnen groeien.”

“Gertjan Verbeek lijkt me ook een prima trainer voor hem”, vervolgt de voormalig Oranje-international. “Iedereen weet hoe het met Demy de Zeeuw is gegaan. Dat heeft AZ ook geen windeieren gelegd. Maikel staat er nu hetzelfde voor. Hij is echt een speler die zich vast kan klampen aan een hoger niveau. Ik denk niet dat een Eredivisieclub een groot risico neemt om Maikel aan te trekken.''

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen