Portsmouth wil D'Alessandro behouden

6 april 2006, 15:15

Mocht Portsmouth er in slagen om degradatie te vermijden, wil manager Harry Redknapp er alles aan doen om Andres D'Alessandro voor de club te behouden. De Argentijn speelt momenteel op huurbasis voor Pompey en Redknapp is lyrisch over de kwaliteiten van de technische middenvelder.

"Ik wil hem dolgraag behouden", zegt Redknapp over D'Alessandro. De Argentijn is nog altijd eigendom van het Duitse VfL Wolfsburg, dat hem ooit met veel bombarie weghaalde bij River Plate. Bij Wolfsburg wist D'Alessandro nooit te overtuigen, maar bij Portsmouth heeft men genoeg gezien. "Ik wil mijn team volgend seizoen graag om hem heen bouwen", zegt de manager van de Britse staartclub.

"We zijn er zeker van dat D'Alessandro, als hij hier voor langere tijd blijft, uit kan groeien tot een sensatie", stelt Redknapp. "Hij heeft een magische linkervoet en heeft al meerdere malen laten zien dat hij van grote waarde is voor ons."

Naar verluidt wil Wolfsburg bijna negen miljoen euro hebben voor de middenvelder. Het is overigens nog maar de vraag of Portsmouth volgend seizoen nog uit zal komen in de hoogste klasse van het Britse voetbal. De ploeg staat, met nog zeven wedstrijden te spelen, onder de rode streep. Portsmouth heeft één punt minder dan rivaal Birmingham, dat overigens wel een wedstrijd meer gespeeld heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen