Henk Vos vindt RBC-bod respectloos

7 april 2006, 09:38

Henk Vos kwam dit seizoen op amateurbasis naar Roosendaal, omdat hij nog niet genoeg van het voetballen kon krijgen. Vos zou er graag een jaar bij aan willen plakken, en RBC lijkt hem te willen houden. Het aanbod dat de club echter aan Vos deed voor een jaar contractverlening werd door Vos bestempelt als respectloos.

"Eigenlijk is het respectloos," zei Vos in BN De Stem. "Hier trap ik niet in. Als er geen ander voorstel komt, scheiden onze wegen. Ik zal nu wel weer de zwartepiet krijgen en het verwijt dat ik een geldwolf ben, maar dit gaat echt nergens over. Met alle respect, maar een werkster die twee dagen per week ergens aan de slag gaat, heeft per maand nog meer, schat ik. Dan is mijn rekensommetje snel gemaakt en kan ik mijn tijd beter besteden."

RBC zou Vos graag willen behouden volgens de 37-jarige speler: "Maaskant wil me komend seizoen als speler bij het eerste elftal houden. Verder zijn er plannen om mij een aantal middagen de jeugd te laten trainen. Ik zie dat wel zitten. Maar dan mag daar vanuit de club ook iets tegenover staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen