Japan gaat voor winst tegen 'fantastisch' Oranje

18 juni 2010, 17:11

De Japanners kwamen vrijdag superlatieven tekort om de kracht van het Nederlands elftal te beschrijven. De ploeg van bondscoach Bert van Marwijk is één van de favorieten voor de wereldtitel, stelde zijn Japanse collega Takeshi Okada tijdens een persconferentie. "Maar we gaan morgen voor de winst", voegde hij er aan toe.

"We spelen tegen een fantastische ploeg", begon Okada zijn betoog. "Nederland is één van de favorieten voor de wereldtitel. Dat realiseren we ons en we weten dat het een zware wedstrijd gaat worden, maar we gaan voor de overwinning. We geloven dat het mogelijk is om Oranje te verslaan. Hard werken staat daarbij voorop."

Aanvoerder Makoto Hasebe is het met zijn trainer eens dat Oranje veel meer kwaliteit heeft dan Japan. "Nederland heeft een buitengewoon sterk team, vooral in de voorhoede hebben ze een aantal grote namen. We moeten ons echter niet minder voelen. De zege op Kameroen heeft ons een steuntje in de rug gegeven, hopelijk kan dat ons helpen. We hebben er zin in en hopen drie punten te kunnen pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen