Sparta worstelt met schorsingen

7 april 2006, 11:45

Over blessures heeft Sparta-trainer Wiljan Vloet niet te klagen, over schorsingen echter des te meer. De oefenmeester heeft de luxe van een volledig fitte selectie, maar moet zaterdag tegen RBC toch drie belangrijke spelers missen. Ricky van den Bergh, Davy de Fauw en Danny Schenkel zijn geschorst en bovendien dreigen nog veel meer schorsingen voor de Spartanen.

Naast het geschorste trio, zijn liefst zes spelers uit de selectie van Vloet bij een volgende gele kaart de klos. Het gaat om Edwin van Bueren, Wouter Gudde, Nebosja Gudelj, Anthony Obodai, Sjaak Polak en Dieter van Tornhout. Bovendien is het ook niet uitgesloten dat Van den Bergh, De Fauw en Schenkel in de laatste wedstrijden van het seizoen tegen alweer een volgende schorsing aanlopen. 

Voor Sparta-trainer Vloet komende de schorsingen op een slecht moment. De ploeg staat momenteel op de zestiende plaats en dat betekent dat zijn elftal nacompetitie moet gaan spelen. Komende zaterdag zal er dan ook gewonnen moeten worden van RBC Roosendaal om weer boven de rode streep te komen. In de laatste twee wedstrijden van het seizoen speelt Sparta vervolgens nog tegen RKC Waalwijk en ADO Den Haag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen