Oranje trekt weinig publiek bij training

Koen Freriks
20 juni 2010, 12:09   Bijgewerkt: 20 juni 2010, 14:28

De spelers van Oranje zijn zondagmorgen begonnen aan een uitlooptraining. De lichte oefensessie, een dag na de overwinning op Japan (1-0), werd door slechts enkele honderden bezoekers aanschouwd.

Het was de tweede training, die toegankelijk was voor publiek. De eerste training van het Nederlands elftal trok nog drieduizend fans, zondag waren het er een paar honderd. Daar zal bondscoach Bert van Marwijk niet rouwig om zijn. De keuzeheer ergerde zich bij de eerste open training mateloos aan het geluid van de vuvuzela's. De honderden fans produceerden dit keer veel minder geluid. 

Oud-bondscoaches Leo Beenhakker en Dick Advocaat zitten ook op de tribune van het sportcomplex Wits University. Ook Ronald de Boer en de trainers Gertjan Verbeek en Ron Jans volgen de oefensessie van het Nederlands elftal.

Iedereen was aanwezig bij de uitlooptraining. Van Marwijk krijgt de komende dagen de tijd om zich voor te bereiden op de laatste groepswedstrijd tegen Kameroen. Nederland is al gekwalificeerd, maar tegen de al uitgeschakelde Afrikanen staat groepswinst nog op het spel.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen