Gomes verlengt contract tot medio 2011

7 april 2006, 13:44

Heurelho Gomes blijft bij PSV. De Braziliaan doelman, die nadrukkelijk in de belangstelling stond van Corinthians, heeft zijn contract bij de Eindhovense club verlengd tot medio 2011. Het huidige contract van de sluitpost liep tot de zomer van 2009. Met zijn contractverlenging heeft Gomes een eind gemaakt aan een lange reeks geruchten over zijn toekomst.

Gomes doet weinig moeite om zijn vreugde over zijn nieuwe contract onder stoelen of banken te steken. "Ik heb altijd gezegd dat ik me hier goed voel en dat ik het in Eindhoven heel goed naar mijn zin heb. We hebben vorig seizoen de dubbel veroverd en hebben nu alles in eigen hand om dat dit seizoen te herhalen. Dat is gewoon fantastisch en bijna boven mijn eigen verwachtingen."

Het nieuws werd bekend gemaakt door Guus Hiddink, tijdens zijn wekelijkse praatje met de pers. Voorzitter Westerhof gaf tekst en uitleg over de contractverlenging. "Gomes is een onomstreden waarde, een vaste pilaar in het elftal. Nu we hem voor een langere periode aan ons hebben kunnen binden, laten we zien dat onze hoge ambities niet veranderen. Gomes is de beste keeper die PSV zich kan wensen en één van de beste doelmannen van de wereld. We kunnen alleen maar blij zijn dat hij nu nog vijf seizoenen onder contract staat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen