Chili kijkt nog niet te ver vooruit

20 juni 2010, 21:37   Bijgewerkt: 20 juni 2010, 21:46

In de eerste wedstrijd tegen Honduras liet Chili een goede indruk achter. Het duel werd slechts met 1-0 gewonnen, maar de manier waarop was goed. Maandag wacht de volgende tegenstander: Zwitserland. En dat is nou net het land dat de grootste verrassing van het WK tot nu toe bewerkstelligde, door Spanje te verslaan.

Beide teams staan nu op drie punten, waardoor de winnaar van het duel zich vrijwel zeker plaatst voor de tweede ronde. “Er zit niet veel verschil tussen de twee teams”, vertelde de Chileense verdediger Ismael Fuentes. “Iedereen kan de groep nog winnen, zelfs Honduras. Daarom is het belangrijk zo veel punten te pakken als je maar kan. Zwitserland is een fysiek sterk team. We weten hoe we ze moeten stoppen.”

Over de kansen van Chili verder in het toernooi wil Fuentes nog niet te veel zeggen. “We moeten het stap voor stap bekijken, zoals we dat ook gedaan hebben in de kwalificatie. Nu denken we aan Zwitserland, daarna verleggen we de focus naar Spanje. En daarna? Dat moeten we maar zien. Maar vergis je niet: we doen er alles aan om zo ver mogelijk te komen in dit toernooi."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen