AC Milan opnieuw in de markt voor Luis Fabiano

Ger
23 juni 2010, 09:37

AC Milan heeft opnieuw belangstelling voor Luis Fabiano. Dat heeft vice-voorzitter Adriano Galliani laten weten. De Italiaanse topclub deed in de zomer van 2009 al eens een vergeefse poging om de aanvaller van Sevilla over te nemen.

Galliani geeft toe dat de 29-jarige Fabiano altijd op het lijstje van Milan is blijven staan. De Braziliaan, die zondag op het WK twee keer scoorde tegen Ivoorkust, heeft in Sevilla nog een verbintenis tot medio 2011. "Hopelijk komt Luis Fabiano alsnog naar Milan. We hebben elkaar vorig seizoen vaak gesproken, maar een transfer bleek destijds niet mogelijk", zegt Galliani tegen Sky Italia. De Rossoneri versterkten zich na het mislukken van de deal met Klaas-Jan Huntelaar van Real Madrid.

Jose Fuentes, de zaakwaarnemer van de Zuid-Amerikaan, verwacht een telefoontje van de vice-voorzitter van Milan. "Hij weet wat hij moet doen: Sevilla en mij bellen", aldus Fuentes tegen Calciomercato.it. "Ik ben blij met de interesse, want Milan is een van de grootste clubs in de wereld. Luis Fabiano zal alleen bij Sevilla blijven als we een akkoord over een nieuw contract bereiken. Mocht dat niet lukken, dan vertrekt hij deze zomer. Anders loopt hij volgend jaar gratis de deur uit."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen