'Verdellen en Ars volgen Van Dessel naar Cyprus'

25 juni 2010 – APOP Kinyras Peyias staat op het punt opnieuw spelers uit het Nederlands betaald voetbal aan de gelederen toe te voegen. Volgens Voetbal International is de formatie uit Cyprus dichtbij het contracteren van Sjors Verdellen en Sjoerd Ars.

VVV Venlo wilde Verdellen graag behouden, maar de verdediger legde een nieuw contractvoorstel naast zich neer. Hij neemt hierdoor na elf seizoenen afscheid van de Limburgse eredivisieclub. De 28-jarige Nederlander staat op het punt een verbintenis te ondertekenen bij APOP Kinyras Peyias. Bij de Zuid-Europese club zou hij dan een oude bekende tegen het lijf lopen. Enkele dagen geleden tekende Kevin van Dessel, een oud-ploeggenoot bij VVV, namelijk al een contract bij dezelfde ploeg.

Ars maakt mogelijk ook de overstap naar de Cypriotische competitie. De aanvaller wil zijn loopbaan vervolgen in het buitenland. Zijn huidige werkgever, RBC, heeft al een akkoord met APOP Kinyras Peyias bereikt over de transfersom. Nu moet alleen Ars zelf het nog eens worden met de Cypriotische bekerwinnaar van 2009.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd