Van Bommel: "Spelen niet tegen FC Knudde"

28 juni 2010, 20:05   Bijgewerkt: 28 juni 2010, 22:21

Na vier wedstrijden op dit WK hinkt Nederland nog altijd op twee gedachten. Heel goed gespeeld heeft de ploeg niet, maar de resultaten zijn optimaal. Tegen Slowakije werd de vierde zege op rij geboekt (2-1), waardoor Oranje voor het eerst sinds 1998 weer eens in de kwartfinale van een wereldkampioenschap staat.

Middenvelder Mark van Bommel begrijpt de gemengde gevoelens, maar vindt dat de nadruk moet liggen op de resultaten. "We hebben vier keer gewonnen. Ik begrijp dat het land meer van ons verwacht qua voetbal, dat verwachten wij ook van onszelf. Maar als dat er niet in zit, moet je toch je wedstrijden zien te winnen. Het veldspel kan allemaal beter, dat klopt. Maar het gaat er om dat we in de kwartfinale staan."

Hij benadrukt dat het voor Oranje niet eenvoudig is om goed te voetballen. "We spelen hier niet tegen FC Knudde, hè", zegt hij tegen FCUpdate.nl. "Slowakije gooide bijvoorbeeld het hele centrum dicht. Het is niet zo simpel om dan mooi te voetballen. Ik vond dat we het trouwens helemaal niet slecht deden. Het was niet sprankelend, maar we hadden wel controle over de wedstrijd. In de eerste helft hebben we helemaal geen problemen gehad, alleen na rust kreeg Slowakije twee kansen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen