Brazilië ontmoet Oranje na overwinning op Chili

28 juni 2010, 22:20   Bijgewerkt: 29 juni 2010, 02:20

Het Nederlands elftal kent zijn opponent in de kwartfinales van het WK in Zuid-Afrika. Na een 3-0 overwinning op Chili mag Brazilië, dat in Johannesburg een prima indruk maakte, bij de laatste acht proberen de wereldtiteldroom van Oranje aan flarden te schieten. Juan, Luis Fabiano en Robinho waren trefzeker.

lucio

lucio

Door de twee nederlagen was enige angst bij Chili voor de grote broer te begrijpen, maar bondscoach Marcelo Bielsa was niet van plan een muur voor zijn eigen doel op te werpen. Dat leidde ertoe dat Chili in de openingsfase, waarin Brazilië wel het beste van het spel had, relatief makkelijk de 0-0 tussenstand op het scorebord hield. Zelf creëerde het vrijwel geen kansen, maar dat gold eigenlijk ook voor de Brazilianen. Maar drie minuten van onoplettendheid bleken funest voor de Chilenen.

juan

juan

sanchez

sanchez

Hoewel Brazilië een prima partij speelde tegen Chili, is het in de kwartfinales zeker niet onklopbaar voor Oranje. En met daaropvolgend een halve finale tegen Uruguay of Ghana, is een finaleplaats voor Nederland dus absoluut een reële gedachte.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen