Mendes schlemiel bij CL-remise Red Bull

27 juli 2010, 19:49   Bijgewerkt: 27 juli 2010, 19:56

Red Bull Salzburg moet volgende week nog vol aan de bak om een plek in de play-off van de Champions League veilig te stellen. In de heenwedstrijd tegen Omonia Nicosia kwam de ploeg van coach Huub Stevens dinsdag niet verder dan 1-1. David Mendes da Silva speelde een negatieve hoofdrol bij de Oostenrijkers.

Mendes, deze zomer overgenomen van AZ, veroorzaakte in blessuretijd van de tweede helft een strafschop. Hij beging een overtreding op Leandro, de spits van de ploeg uit Cyprus. De toegekende strafschop werd benut door Lomano Tresor LuaLua, één van de meest bekende spelers van Omonia. Hij speelde in het verleden jarenlang in de Premier League, voor clubs als Newcastle United en Portsmouth.

Eerder in de wedstrijd had Mendes da Silva op een betere wijze van zich doen spreken. Hij gaf een pass aan teamgenoot Zarate, waarna hij de 0-1 binnenschoot. Deze goal, in de achtste minuut, leek de partij te beslissen, tot de blessuretijd aanbrak. De return tussen Red Bull en Omonia is volgende week in Oostenrijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen