Verbeek geeft basis prijs voor Europees duel

Ger
28 juli 2010, 13:29   Bijgewerkt: 28 juli 2010, 14:14

Gertjan Verbeek doet niet geheimzinnig over de basiself van AZ voor het duel tegen IFK Göteborg in de derde voorronde van de Europa League. De van Heracles Almelo overgekomen trainer heeft zijn volledige opstelling al prijsgegeven.

"Ik doe nooit zo moeilijk over het geven van mijn opstelling. Ik heb geen geheimen", aldus Verbeek op de website van de Alkmaarse club. De oefenmeester laat de jonge IJslander Johann Berg Gudmundsson in de spits beginnen. Daarnaast starten ook de aanwinsten Dirk Marcellis (PSV), Erik Falkenburg, Nick Viergever (beiden Sparta) en Charlison Benschop (RKC Waalwijk).

Verbeek: "Falkenburg is een speler die graag in de bal komt, waardoor we een man meer kunnen creëren omdat hun centrale duo niet doordekt. Met Benschop en Gudmundsson aan de zijkanten houden we het veld diep en breed. Dat is nodig tegen deze tegenstander. Zij zullen namelijk gaan inzakken en compact verdedigen."

Opstelling AZ: Didulica; Marcellis, Jaliens, Moisander, Klavan; Wernbloom, Viergever, Martens; Benschop, Falkenburg, Gudmundsson

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen