'Rusland legt deze week Hiddink vast'

10 april 2006, 10:47

Wat iedereen al vermoedt, weet De Telegraaf zeker: Guus Hiddink zal deze week zijn handtekening zetten onder een contract als bondscoach van Rusland. De huidige trainer van PSV zal in Rusland bovendien aan de slag gaan als technisch directeur, weet de krant te melden.

Hiddink maakte enige tijd geleden bekend dat hij na dit seizoen zal vertrekken uit Eindhoven en sindsdien wordt zijn naam nadrukkelijk in verband gebracht met het nationale elftal van Rusland. In Rusland dingt men al wekenlang naar de diensten van de Achterhoeker en een woordvoerder van de Russische bond kondigde zijn komst enkele weken geleden zelfs al aan in een tv-interview.

Hoewel dat nog enigszins voorbarig was, lijkt de kogel nu definitief door de kerk. Hiddink liet zondag al weten dat hij alleen nog een paar details uit hoefde te werken met zijn nieuwe werkgever en bovendien liet hij weten dat hij niet bij een club aan de slag zou gaan. Zonder het zelf te noemen wezen al zijn uitlatingen in de richting van Rusland.

In Rusland moet Hiddink proberen om het nationale elftal weer op de goede weg te krijgen. De Russen verliezen steeds meer terrein ten opzichte van de grote Europese voetballanden en ontbreken bovendien komende zomer op het WK in Duitsland. Tijdens het EK in Portugal was Rusland nog wel van de partij, maar destijds sneuvelde de ploeg in de eerste ronde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen