Celtic-manager na 3-0 verlies: "Nog niet beslist"

Ger
29 juli 2010, 15:23

Manager Neil Lennon ziet nog altijd kansen voor Celtic om de vierde voorronde van de Champions League te bereiken. De Schotse club ging woensdag hard onderuit op bezoek bij Sporting Braga (3-0).

"Sommige mensen zullen denken dat deze tweestrijd is beslist, maar dat denken wij niet. We hebben in onze thuiswedstrijden een uitstekende serie staan", blijft Lennon optimistisch. De oefenmeester is kritisch over het optreden van arbiter Serge Gumienny. "Hij nam enkele vreemde beslissingen. Hij gaf Charlie Mulgrew binnen tien minuten geel voor tijdrekken. Dat is ongelooflijk. Ik ben zeker niet tevreden over zijn optreden."

Lennon laat zich ook uit over de ophef rond Aiden McGeady, die volgens enkele Schotse kranten op een vertrek zou azen. De international van Ierland ontbrak woensdag in de selectie van Celtic. Volgens Lennon had dat besluit niet te maken met een eventuele transfer van McGeady.

"Hij had last van een chronische rugblessure. Na overleg met de medische staf hebben we besloten geen risico met hem te nemen. Hij had ook nog eens een trainingsachterstand", legt Lennon de afwezigheid van McGeady uit. "Hopelijk is hij er in de return weer bij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen