El-Akchaoui teleurgesteld in Feyenoord

Ger
30 juli 2010, 13:36

Feyenoord klopte deze zomer opnieuw aan bij Youssef El-Akchaoui. Het kwam wederom niet tot een transfer, tot teleurstelling van de verdediger die daarop koos voor een dienstverband bij SC Heerenveen.

"Achteraf kan ik wel stellen dat ze me beter met rust hadden kunnen laten", zegt El-Akchaoui in Voetbal International. "Er werd me een vis voorgehouden, die er in werkelijkheid niet was. Ik vond het dus ronduit teleurstellend, omdat ze hun huiswerk niet goed hadden gedaan en mij lekker maakten met helemaal niets."

Volgens de Marokkaan had Feyenoord gezien de povere financiële mogelijkheden meer doordacht moeten optreden. "Je moet het zo zien: ik ga ook niet zonder geld of pinpas naar de supermarkt in de veronderstelling dat ik wel even met een volle boodschappenwagen terugkom. Zo lag ook de situatie bij Feyenoord, en dan had ik gelukkig de luxe dat ik met Heerenveen nog een geweldig alternatief had."

El-Akchaoui is nu tevreden met zijn Friese werkgever. "Iedereen wil een nieuwe start en met deze selectie is het mogelijk dat Heerenveen dé verrassing van dit seizoen gaat worden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen