Kahn kondigt persconferentie aan

10 april 2006, 13:06

Oliver Kahn zal vandaag vermoedelijk al bekend maken of hij als reserve achter Jens Lehmann deel uit wil maken van de Duitse selectie voor het WK. De doelman van Bayern München heeft aangekondigd dat hij vanmiddag een persconferentie zal geven. De verwachting is dat Kahn tijdens deze persconferentie aan zal kondigen dat hij een punt zal zetten achter zijn interlandloopbaan.

De Duitse bondscoach Jürgen Klinsmann maakte afgelopen vrijdag bekend dat niet Kahn, maar Jens Lehmann het Duitse doel zal verdedigen tijdens het WK. Beide doelmannen streden jarenlang om de positie als eerste doelman, doordat Klinsmann het duo om de beurt de kans gaf om in actie te komen. Klinsmann benadrukte vervolgens dat Kahn zelf mocht bepalen of hij als tweede keeper deel wil uitmaken van de Duitse selectie. 

Zeker is in ieder geval dat Timo Hildebrand deel zal uitmaken van de Duitse selectie. Mocht Kahn afzeggen, moet Klinsmann op zoek naar een derde doelman. Hildebrand zal in dat geval promoveren tot tweede keeper van Duitsland.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen