Janko wellicht absent bij Johan Cruijff Schaal

30 juli 2010, 18:56

Marc Janko moet zijn officiële debuut voor FC Twente wellicht een week uitstellen. De Oostenrijkse goalgetter, overgekomen van Red Bull Salzburg, kampt met een lichte heupblessure en is daardoor een twijfelgeval voor de wedstrijd zaterdag tegen Ajax om de Johan Cruijff Schaal. Coach Michel Preud'homme van de Tukkers heeft verder een fitte selectie tot zijn beschikking.

Doelman Sander Boschker ontbreekt nog bij de landskampioen. De 39-jarige Tukker heeft rust gekregen na het WK in Zuid-Afrika. De Bulgaar Nikolai Mihaylov neemt normaal gesproken plaats onder de lat bij FC Twente. Preud'homme nam vrijdag afscheid van rechtsback Ronnie Stam, die overstapt naar Wigan Athletic. De Belg verwelkomende daarentegen ook aanwinsten Nacer Chadli en Roberto Rosales. Ze komen over van respectievelijk AGOVV en AA Gent.

Twente neemt de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal bijzonder serieus. De club uit Enschede won de traditionele seizoensopener nog nooit. "Daarom willen we deze trofee binnenhalen", aldus Preud'homme, die in de ArenA officieel zijn debuut maakt bij de Enschedeërs. "Na de titel van vorig seizoen heeft de groep nog altijd honger", aldus de Belgische tacticus, die succescoach Steve McClaren opvolgt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen