Van den Bergh rond met Kansas City Wizards

10 april 2006, 21:28

Dave van den Bergh heeft een nieuwe club gevonden. De aanvaller van FC Utrecht, die enige tijd geleden al aangaf dat hij graag wilde vertrekken naar de Verenigde Staten, speelt vanaf komend seizoen voor Kansas City Wizards. Van den Bergh heeft een contract voor 2,5 seizoen getekend bij de club uit de Amerikaanse Major League Soccer (MLS).

In principe was het de bedoeling dat Van den Bergh pas na het seizoen zijn nieuwe club bekend zou maken, maar berichten in de Amerikaanse media voorkwamen dat. "Er sijpelden al berichten door", legt Van den Bergh uit in De Telegraaf. "Ik speel daarom nu maar open kaart. Ik hoop dat we deze week met FC Utrecht Europees voetbal veilig stellen. Dat zou een prachtige afsluiting zijn."

De 29-jarige oud-international wilde verkassen naar de Verenigde Staten, omdat zijn Amerikaanse vrouw last heeft van heimwee. Van den Bergh had nog een contract tot medio 2007 bij FC Utrecht, maar de ploeg uit de Domstad heeft zich flexibel opgesteld. Hierdoor kan de aanvaller transfervrij vertrekken naar de Verenigde Staten.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen