Wilmots zegt Kaiserslautern toch af

11 april 2006, 00:39

Marc Wilmots heeft voor een verrassing gezorgd door plotseling toch niet in te gaan op de aanbieding van 1.FC Kaiserslautern om sportief directeur te worden. De Belg leek al vrijwel akkoord met de Duitse club, maar is op het laatste moment afgehaakt. "Ik zie mijn toekomst toch meer als trainer dan als directeur", verklaart hij zijn besluit.

In een verklaring liet Wilmots weten dat er uit de aanbieding van de Duitse club veel respect sprak, maar volgens de Belg is hij nog niet klaar voor een dergelijke stap. Hij wil eerst zijn trainersdiploma's halen en vervolgens kijken of hij ergens als trainer aan de slag kan. Een baan als sportief directeur zou wat dat betreft niet in zijn loopbaanplanning passen.

De afzegging van Wilmots is voor Kaiserslautern alweer de zoveelste teleurstelling van dit seizoen. De ploeg maakt een dramatisch seizoen door en moet nadrukkelijk vrezen voor degradatie. Met nog vijf speelronden te gaan staat de ploeg zestiende en deze positie leidt aan het eind van de rit tot degradatie naar de tweede Bundesliga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen