1.FC Köln wil geld zien voor Lurling

11 april 2006, 10:22

Het is nog altijd niet duidelijk waar Anthony Lurling volgend seizoen zal spelen. De aanvaller is eigendom van 1.FC Köln, maar wil absoluut niet terugkeren naar Duitsland. Hij zou in de belangstelling staan van verschillende clubs uit de eredivisie, maar Köln lijkt dwars te liggen. De ploeg vraagt een flinke transfersom voor de ex-Feyenoorder.

Lurling keerde in de winterstop terug naar Nederland, nadat een avontuur in Keulen op niets was uitgelopen. De aanvaller was ongelukkig in Duitsland en werd tot overmaat van ramp door de nieuwe trainer Hanspeter Latour uit de selectie gezet. Lurling ging vervolgens op huurbasis spelen voor RKC Waalwijk, maar de kans dat de Brabanders Lurling definitief over kunnen nemen is klein. De transfersom die Köln eist, is RKC te gortig.

RKC Waalwijk heeft tot 15 mei de tijd om te beslissen of het Lurling definitief wil en kan overnemen. Als RKC dat niet doet, moet Lurling op zoek naar een nieuwe club. Deze club moet vervolgens echter wel bereid zijn om een transfersom op tafel te leggen voor de voormalig speler van FC Den Bosch, SC Heerenveen, Feyenoord en NAC Breda.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen