Johnson vreest Engelse fans in oefenduel

8 augustus 2010, 18:51   Bijgewerkt: 8 augustus 2010, 20:52

Na het teleurstellend verlopen WK zal Engeland volgende week weer in actie komen. Het team ontvangt Hongarije in het eigen Wembley-stadion. Glen Johnson hoopt dat de fans het toernooi in Zuid-Afrika achter zich laten en niet de spelers gaan confronteren met de slechte resultaten.

“We doen allemaal ons best”, vertelde de verdediger van Liverpool. “Het is niet zo dat we naar Zuid-Afrika zijn gegaan zonder het te proberen. Het is gegaan zoals het is gegaan en de spelers waren nog meer teleurgesteld dan de fans. Ik vind dat de supporters het nu moeten vergeten, zoals wij ook gedaan hebben. Natuurlijk waren we teleurgesteld, maar nu moeten we weer door. We hebben er niets aan als de fans ons 90 minuten gaan uitfluiten.”

De wedstrijd tussen Manchester United en Chelsea was wellicht een indicatie van wat de internationals kunnen verwachten. Tijdens het duel om de Community Shield, werden de Engelse WK-gangers van beide elftallen tijdens de openingfase uitgefloten. Ook bondscoach Fabio Capello kon op boe-geroep rekenen toen hij de vipbox betrad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen