NAC-verdediger Snoyl scheurt enkelbanden

13 augustus 2010, 13:45   Bijgewerkt: 13 augustus 2010, 13:52

Ferne Snoyl is voorlopig uit de roulatie. De linksback van NAC Breda liep donderdag tijdens de training een enkelblessure en een eerste onderzoek heeft uitgewezen dat de schade aanzienlijk is. "Ik heb dinsdag een MRI-scan, maar het is wel duidelijk dat mijn enkelbanden gescheurd zijn. Daar ben ik dus mooi klaar mee", treurt hij.

Ook Anthony Lurling kwam de training donderdag niet zonder kleerscheuren door. De aanvaller liep een verrekking aan zijn lies op en kan dit weekend ook niet spelen tegen FC Utrecht, weet trainer Robert Maaskant. Hij baalt als een stekker van de blessures, zegt hij op de website van zijn club. "Het zijn echte voetbalblessures. Daar doe je geen zak aan. Blessures horen nu eenmaal bij het voetbal."

Naast Snoyl en Lurling mist ook de geschorste Csaba Fehér het duel met FC Utrecht. Het wordt een hele klus om punten te halen in de Galgenwaard, weet Maaskant. "FC Utrecht was vorig seizoen al goed, maar nu zijn ze nog beter. Ze hebben bovendien al een paar serieuze wedstrijden gespeeld en dat zie je toch terug. Ik heb die Europese wedstrijden van FC Utrecht gezien en ik moet zeggen: ik was onder de indruk. Aan de andere kant, wij spelen altijd goed in Utrecht en we zijn voor elke tegenstander gewoon een lastig te bespelen ploeg. We gaan gewoon voor een goed resultaat."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen