FC Utrecht wil revanche voor verlies in Kuip

13 augustus 2010, 15:24   Bijgewerkt: 13 augustus 2010, 15:29

Met een vrijwel complete selectie gaat FC Utrecht zondag op jacht naar de eerste punten van het seizoen. Na de nederlaag in de Kuip tegen Feyenoord (3-1) hoopt de ploeg van coach Ton du Chatinier tegen NAC de punten in eigen huis te houden.

"We zijn het aan onze stand verplicht om ons te revancheren voor het slechte spel in de tweede helft in De Kuip. We speelden een goede eerste helft, verzuimden om op 2-0 te komen en kregen na rust de kous op de kop", blikt Du Chatinier op de website van zijn ploeg terug op de seizoensouverture in Rotterdam. De coach mist tegen NAC alleen de Australiërs Michael Zullo en Adam Sarota, verder is iedereen fit.

Gevaarlijk voor FC Utrecht is vooral de naderende EL-ontmoeting met Celtic. Veel spelers kunnen al met hun hoofd in Glasgow zitten, weet ook Du Chatinier. Hij benadrukt echter het belang van de wedstrijd tegen NAC Breda. "Natuurlijk kijken ook wij uit naar de wedstrijd tegen Celtic. Maar zondag wacht eerst nog een pittige tegenstander in de competitie. Daar moeten we ons eerst op focussen en in deze periode van wedstrijd tot wedstrijd leven. Natuurlijk willen we graag naar de poulefase van de Europa League, maar de competitie vinden we ook heel belangrijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen