Marcellis: "Stiekem al bezig met wedstrijd tegen PSV"

Koen Freriks
15 augustus 2010, 14:05

AZ speelde zaterdagavond voor de tweede keer op rij gelijk. FC Groningen hield de Alkmaarders op een 1-1 gelijkspel. Dirk Marcellis baalde na afloop en vond dat zijn ploeg de drie punten op had moeten eisen.

"Deze wedstrijd hadden we zeker moeten winnen", vertelt de rechtsback op de website van AZ. "Daar hebben we absoluut een aantal 100 procent kansen voor gekregen. Nu is het balen. We hadden het eigenlijk aardig onder controle. Maar je moet wel doelpunten maken, anders komt er achterin steeds meer druk op te staan."

Marcellis kwam ook midweeks in actie. De international speelde met Nederland tegen Oekraïne. "Voor ons was het een mooie kans om onszelf te laten zien", vertelt hij over het knappe 1-1 gelijkspel, dat Oranje boekte zonder WK-gangers. "Of ik me een vaste kandidaat voor Oranje voel? Het was leuk dat ik weer bij het Nederlands elftal zat en denk dat ik het goed gedaan heb, maar ik richt me voorlopig op AZ."

AZ speelt midweeks in de Europa League en volgend weekend tegen PSV, de club waar hij vorig seizoen nog onder contract stond. "Richting PSV heb ik geen revanchegevoelens. Ik wil me daar gewoon laten zien. Pas na donderdag richt ik me op PSV, maar in mijn onderbuik ben ik er al mee bezig", geeft hij toe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen