Been draait snel bij, De Cler is weer welkom

Koen Freriks
17 augustus 2010, 00:00

Feyenoord-trainer Mario Been heeft de strijdbijl alweer begraven met Tim de Cler. De uitgesproken hoofdcoach heeft het conflict met zijn linksback opgelost, zo vertelt hij tegen Voetbal International. De twee hadden ruzie tijdens de wedstrijd tegen Excelsior, die met 3-2 verloren werd.

Afgelopen weekend was Been nog woest op De Cler. De Rotterdammer was duidelijk in zijn verklaring. "Ik uitte tijdens de rust in mijn bespreking kritiek op de hele ploeg. Meneer De Cler daarentegen vond het eigenlijk wel lekker gaan. Hij vond dat ook gepast om te zeggen, misschien wel vanwege zijn geweldige carrière. Maar hij plaatste daarmee zijn eigen ego boven het belang van het elftal. Dat zal ik nooit accepteren, van niemand niet. Na zijn wissel in de rust is hij boos weggelopen. Van mij mag hij wegblijven, het hele seizoen."

Been is echter bijgedraaid. "Ik was terecht kwaad en dat was ook al eens bij mijn vorige club NEC. Maar ik voel me niet groter dan Feyenoord. Tim heeft zijn excuses aangeboden en hij zal terugkeren in de selectie, de kans is groot dat hij er donderdag in de Europa League tegen AA Gent bij is. Ik was emotioneel en dan roep je weleens wat, maar ik ben ook iemand die spelers een tweede kans geeft. Dat is nu ook het geval met Tim."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen